WerkVinden Alphen: netwerkwandeling april

Wandelend, pratend en luisterend op zoek naar een nieuwe baan

Dinsdag 9 april is de maandelijkse neterkwandeling van WerkVinden. Mensen uit de omgeving Alphen en Nieuwkoop ontmoeten elkaar en maken een wandeling van een klein uurtje door het Zegerpark. Netwerken is belangrijk om contacten te leggen, van elkaar te leren, te inspireren en te stimuleren. Als je wandelt gaat dat netwerken veel makkelijker. 

Dus aarzel niet en doe het gewoon. Het is een nuttige maar vooral gezellige wandeling. Je loopt meestal twee aan twee. Johanna Steen, de wandelcoach van WerkVinden, begeleidt de wandelaars. Na afloop, voor eigen rekening, lekker wat drinken bij De Pannekoe. Je deelname aan deze wandeling geldt ook als een sollicitatie activiteit voor het UWV.

Verzamelen om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kinderboerderij Zegersloot in Alphen aan den Rijn (t.o. ‘Bij Hen’). Aanmelden hoeft niet en deelname is gratis.

De stichting WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie die mensen uit de regio Alphen en Nieuwkoop die het lastig vinden om zelfstandig een nieuwe baan te vinden, ondersteunt, stimuleert en inspireert op weg naar een nieuwe toekomst.

 

09 april, 2024

10:00 - 11:00

Kinderboerderij Zegersloot
Burg.Bruins Slotsingel 11
ALPHEN AD RIJN

Organisatie

WerkVinden Alphen