“Verhoogt omscholing mijn kansen?"

8 april 2021 - Online informatiebijeenkomst WerkVinden Alphen: "Verhoogt omscholing mijn kansen op de arbeidsmarkt?"

Jazeker! Daarom gaat donderdagochtend Mina Dewkalie, omscholingsspecialist van het UWV, je daarover van alles vertellen op 8 april a.s.
Zeker in deze corona-tijd is ‘omscholen’ een veel besproken onderwerp. Actuele kennis vergaren over een (nieuw) beroep is een uitdaging. Ook het verder ontwikkelen van je talenten is zo’n punt. Je hebt misschien geen geschikt diploma, maar wel kennis en ervaring. Wat is kansrijk en waar kun je terecht?
Met andere woorden: hoe pak je omscholen aan, hoe krijg je subsidie voor omscholen?
Op veel vragen krijg je antwoorden. In verband met de corona-situatie is deze informatiebijeenkomst online en is woensdag 8 april van 10.00 tot 12.00 uur. Het kost € 5,-.
Voor meer informatie en inschrijving: zie onze website www.werkvindenalphen.nl

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms een kleine bijdrge. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl

08 april, 2021

16:00 - 17:00

Organisatie

WerkVinden Alphen