VOA-kennissessie - Business Development

Hoe brengt een advocaat jou iedere dag verder?

Dagelijks is er overleg met de financiële afdeling over de liquiditeit. Wekelijks zijn techneuten bezig met onderhoud van de ICT. Eens per maand wordt er gesproken over het marketingplan en de verkoopdoelstelling. En de accountant komt ieder jaar vrolijk op bezoek. Allerlei specialisten van verschillende afdelingen lopen in het bedrijf rond, of maken zelfs deel uit van het managementteam. En dat is heel logisch.

Daarmee zijn alle bedrijfsprocessen keurig afgedekt. Dénkt menig ondernemer of directeur. Want één aspect wordt vaak over het hoofd gezien: de juridische kant.
 
Binnen veel bedrijven komen, volgens hen, weinig zaken voor die tot juridische problemen leiden. Er heerst een cultuur van: juridische zaken zijn ingewikkeld en lastig. Daarbij leert de praktijk hen dat de risico’s en schade kleiner zijn dan de kosten om deze te dekken. Een advocaat wordt gezien als mr. Worst-Case. Heb je er één echt nodig, dan ken je er vast wel een vanuit je netwerk. Toch? Wil je ook ervaren wat een advocaat op dagelijkse basis kan betekenen voor jouw bedrijfsvoering? Kom dan naar de kennissessie van de VOA en schrijf je snel in!

Voor wie
(Algemeen) Directeur/eigenaar, HR Manager, Business Development Manager, Sales Director.

Programma
16.00 uur - Opening en welkom
16.10 uur - Onderwerp: uitdieping, theorie, regelingen, betekenis
16.30 uur - Praktijkvoorbeelden
17.00 uur - Sluiting en aansluitend de borrel

Iedere deelnemer die fysiek aanwezig is bij de sessie en na de kennissessie een vrijblijvend vervolggesprek met TK houdt, ontvangt een half jaar lang GRATIS toegang tot het TK HR Online Helpdeskabonnement t.w.v. €200.

Foto Bas + Dick.png

Klik hier om je aan te melden

Heb je voorafgaand aan de sessie al vragen over dit onderwerp? Stel ze gerust per mail aan info@voaonline.nl

Foto advocaten 2.png   Foto advocaten 3.png

07 december, 2021

16:00 - 17:30

iFlow
Europaplein 10
ALPHEN AD RIJN