‘Zoeken naar een nieuwe baan: een kwelling of uitdaging’

Dinsdag 7 september: ‘Open Koffie’ WerkVinden Alphen

‘Zoeken naar een nieuwe baan: een kwelling of uitdagende activiteit’

De één ervaart het zoeken naar een baan als een inspirerende en prikkelende bezigheid, terwijl het voor een ander voelt als een blok aan het been. Maar er zijn ook werkzoekenden die energiek aan dit traject beginnen en gaandeweg door belemmeringen en frustraties afhaken. Aan de andere kant zijn er weer mensen die aarzelend en met terughoudendheid van start gaan, maar door nieuwe inzichten en hulp met hernieuwde energie met deze uitdagende klus aan de slag gaan.

Herken je dit? Kom er dan over praten tijdens onze ‘Open Koffie’ op dinsdag 7 september in de bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn. Gespreksleiders zijn Michael Scholte en Kees Andriessen, beiden vrijwilligers van WerkVinden Alphen. Natuurlijk is het vrijblijvend en na de pauze is er volop gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee je ervaringen met elkaar uit te wisselen en te netwerken. Deelname is gratis en het begint om 10.00 uur.

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms met een kleine bijdrage.

Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl

07 september, 2021

10:00 - 11:00

Bibliotheek Rijn en Venen
Aarkade 10
Alphen aan den Rijn

Organisatie

WerkVinden Alphen