Open Koffie WerkVinden Alphen aan den Rijn

Op dinsdag 7 juni a.s. organiseert WerkVinden Alphen aan den Rijn een Open Koffie: "Vind jij werk zoeken ook zo'n eenzame bezigheid?"

Elke dag sta je er weer in je eentje voor. Bedenken wat je wilt, wat jij te bieden hebt, uitzoeken waar ze mensen zoals jij nodig hebben ... En, dan natuurlijk bellen en gesprekken voeren. Want dat is de beste manier is om leuk werk te vinden?

Best lastig om daar iedere dag weer de energie, motivatie en discipline voor op te brengen.

Hoe fijn zou het zijn om daarbij steun van WerkVinden te krijgen. Bijvoorbeeld van een buddy die je ondersteunt en stimuleert. Die je helpt met keuzes  maken, die je feedback geeft en die jouw ‘stok achter de deur’ is. Daar gaan we het tijdens deze Open Koffie over hebben op dinsdagochtend 7 juni van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis en aanmelden voor de Open Koffie hoeft niet. Tot dan!

Stichting WerkVinden 
Stichting WerkVinden is een neutrale vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio belangeloos helpt bij het vinden van werk. De hulp van WerkVinden bestaat o.m. uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. Deelname is veelal gratis of soms met een kleine bijdrage. Voor meer informatie over ons volledige programma zie onze website www.werkvindenalphen.nl

07 juni, 2022

10:00 - 12:00

Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Aarkade 10
ALPHEN AD RIJN

Organisatie

WerkVinden Alphen