WerkVinden Alphen - Open Koffie

‘Onderzoek vrijblijvend hoe jouw kansen op de arbeidsmarkt kunnen stijgen’

Vrijblijvend en informatief

De banen liggen nu voor het oprapen. Werkgevers staan te trappelen om personeel. Toch lukt het sommige werkzoekenden niet om de juiste keuze te maken en aan de bak te komen in een baan die ze past. Daar gaat het het tijdens de Open Koffie van WerkVinden over. 
 
Centraal staat de vraag hoe je je kans op werk in Alphen en omgeving kunt verhogen. De deelnemers bespreken gezamenlijk hoe de aanpak beter kan. Vragen als ‘hoe maak ik een sterk cv en optimaal LinkedIn profiel’ en ‘hoe zit het met opleidingen om van type werk te veranderen en de subsidie daarvoor’ gaan over tafel. Of misschien is de conclusie dat bij de zoektocht de hulp van een buddy van WerkVinden handig is.

Iedere werkzoekende is in ieder geval van harte uitgenodigd voor deze inspirerende Open Koffie. Het is dinsdagochtend 7 maart van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis en aanmelden voor de Open Koffie hoeft niet.

De stichting WerkVinden Alphen is een vrijwilligersorganisatie die onafhankelijk is en geen winstoogmerk heeft. In overleg met de deelnemers wordt gekeken wat iemand nodig heeft om succesvol een nieuwe uitdaging of baan te vinden. De ondersteuning van een buddy is daarbij een mogelijkheid, of hulp bij het schrijven van een goed cv of sollicitatiebrief.

07 maart, 2023

10:00 - 12:00

Bibliotheek Rijn en Venen
Aarkade 10
Alphen aan den Rijn

Organisatie

WerkVinden Alphen