Week van het Werk 2022 - Banenparade & Open Hiring Café

Er staan weer ruim 50 ondernemers uit de regio met uitdagende banen op onze moderne en feestelijke Banenparade met Open Hiring Café. We hebben een bomvol programma met diverse workshops en andere activiteiten: zo kunnen werkzoekenden, werknemers en werkgevers zich nog verder ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan workshops over werkgeluk, vinden van gemotiveerd personeel, jezelf optimaal presenteren en voordelen en subsidies voor ondernemers

Tijdens het Open Hiring Café kun je zien wat werkgevers jou te bieden hebben.

Het thema van de Week van het Werk is: Blij personeel werkt! Jij wil toch ook elke dag met plezier naar jouw werk? We zien je graag bij de Banenparade met Open Hiring Café.

Voor wie?
De Banenparade is voor iedereen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied, wil je dichterbij huis werken of wil je weer met plezier naar je (nieuwe) werk gaan?
En ook voor werkgevers die graag hun huidige personeel willen behouden, nieuw personeel willen aantrekken en graag kennis willen uitwisselen en netwerken.
Tijdens de Banenparade zijn er ook bedrijven aanwezig, die ervoor zorgen dat je als werkgever nog aantrekkelijker wordt. Zoals bijvoorbeeld extra aandacht voor gezondheid, vitaliteit en goede voorzieningen voor woon- en werkverkeer! HR-medewerkers zijn van harte welkom, zodat zij ervoor zorgen dat in hun bedrijf ook blij personeel werkt!

Kom naar het Open Hiring Café
Open Hiring is een baan zonder sollicitatiegesprek. Zo is jouw vacature snel vervuld. Een werkzoekende kan namelijk al direct bij jouw bedrijf aan de slag. Zonder een sollicitatiegesprek, een cv of andere rompslomp. Iedereen is welkom. Het maakt niet uit welke werkervaring je hebt. Het enige dat is: de motivatie om aan het werk te gaan.

Daarom organiseren we tijdens de Banenparade het Open Hiring Café. Dit is de plek voor werkzoekenden en werkgevers om elkaar te ontmoeten. Hier laten veel ondernemers uit de regio zien wat ze jou te bieden hebben en waarom je graag bij hen wil werken. Wat doen ze precies en wat doen ze om personeel aan zich te binden?  Dit zijn ondernemers uit diverse sectoren die op zoek zijn naar goed en gemotiveerd personeel.

Dit is dé nieuwe manier om een  uitdagende baan te vinden bij één van onze vele werkgevers uit de regio. En sluit zeer goed aan op thema van deze Week van het Werk: Blij personeel werkt.

Voor Oekraïense werkzoekenden
Tientallen Oekraïense werkzoekenden worden persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen aan de banenparade. Het Werkgeversservicepunt  van Rijnvicus en de gemeentelijke afdeling opvang Oekraïne zijn zichtbaar aanwezig op de banenparade om werkzoekenden en werkgevers te adviseren en te ondersteunen. Tolken zijn aanwezig waar werkzoekenden en werkgevers gebruik van kunnen maken.

Meer weten over Open Hiring? Op de website over Open Hiring staat veel informatie voor werkgevers en werkzoekenden.

Aanmelden
aanmeldbutton Banenparade.JPG

Locatie: Gemeentehuis Alphen aan den Rijn, Stadhuisplein 1
Tijdstip: 12.00 - 15.00 uur
Voor wie: Wergkevers en Werknemers

05 november, 2022

12:00 - 15:00

Gemeente Alphen aan den Rijn
Stadhuisplein 1
ALPHEN AD RIJN