WerkVinden Open Koffie: ‘Hoe ga je effectief op zoek naar nieuw werk?’

Er komen veel vragen op je af als je ontslagen wordt of als ontslag dreigt. Tijdens de Open Koffie van WerkVinden Alphen op dinsdag 5 september kun je op die vragen antwoord krijgen. Onze (ervarings)deskundigen kunnen je helpen en geven allerlei tips over hoe je om kunt gaan met de problemen waar je tegenaan loopt.

Verder kunnen ze helpen met het schrijven van een goed cv of je ‘digitale visitekaartje’, je profiel op LinkedIn. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van de hulp van één van onze buddy’s. Dat is een (ervarings)deskundige die je gedurende een bepaalde periode, bijvoorbeeld 3 maanden, helpt en stimuleert bij het zoeken naar een nieuwe baan of uitdaging. 

Het is ook belangrijk dat je bij de Open Koffie contact legt met andere werkzoekenden. Op die manier werk je aan je netwerk. Zij weten misschien meer dan jij en kunnen je misschien ook helpen. Het gesprek is altijd in een ontspannen sfeer en onder het genot van een kop koffie of thee. Zo bouw je op een natuurlijke manier aan je netwerk.

Het is dinsdagochtend 5 september van 10 tot 12 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn.

05 september, 2023

10:00 - 12:00

Bibliotheek Alphen aan den Rijn
Aarkade 10
ALPHEN AD RIJN

Organisatie

WerkVinden Alphen