Open Koffie WerkVinden Alphen

‘Hoe ga je effectief op zoek naar nieuw werk?’

Dat is de centrale vraag tijdens de Open Koffie van WerkVinden op dinsdagochtend 2 mei.

Tijdens deze gratis bijeenkomst biedt WerkVinden je de mogelijkheid andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie.

De Open Koffie is een netwerkontmoeting voor werkzoekenden in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ben je op zoek naar een baan of wil jij je verder ontwikkelen in je huidige baan? Ben je bezig met een carrière switch? Of wil je meer inzicht in jouw vaardigheden en talenten? Wissel dan je ervaringen uit met de andere deelnemers, leg nieuwe en waardevolle contacten, krijg praktische tips en laat je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Het bezoek aan deze Open Koffie telt als een sollicitatie-activiteit voor het UWV.

Het is dinsdagochtend 2 mei van 10.00 tot 12.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen, Aarkade 10, Alphen aan den Rijn. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet vereist.

De stichting WerkVinden is een onafhankelijke vrijwilligersorganisatie die mensen die ondersteuning willen hebben bij hun zoektocht naar een nieuwe baan helpt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een buddy die naar je luistert, je adviseert met tips en informatie en gezamenlijk de route naar werk uitstippelt.

02 mei, 2023

10:00 - 12:00

Bibliotheek Rijn en Venen
Aarkade 10
Alphen aan den Rijn

Organisatie

WerkVinden Alphen