Grant Thornton Accountants en Adviseurs B.V.

Expertise van wereldformaat, dichtbij huis
Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken (#6) van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 58.000 professionals in meer dan 138 landen.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen 550 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Sterker staan in veranderende tijden
Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. We gaan samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kunnen we sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt. Zo vergroten we de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van onze klanten. Waardoor zij sterker staan in veranderende tijden.

Awards
Aandacht voor kwaliteit en excellente service is in onze organisatie vanzelfsprekend: het vormt de basis van ons succes. In de afgelopen jaren werd dit beloond in diverse ranglijsten van financiële dienstverleners en managementbladen.

 

 

Flemingweg 10
2408 AV
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen