BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.

De nummer één dienstverlener in het MKB.

Uw accountant en (belasting)adviseur in Alphen aan den Rijn

Wie op zoek is naar een betrouwbare specialist in de regio Alphen aan den Rijn is bij BDO van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking. Bij BDO draait het vooral om de mensen achter de onderneming. Onze specialisten kijken verder dan cijfers en gaan altijd effectief en behulpzaam te werk om u te helpen successen te behalen. Wij bieden naast de standaard financiële dienstverlening ook gedegen financiële hulp en advies wanneer u dat nodig hebt.

U kunt bij ons terecht voor:

Onze mensen hebben veel kennis van dienstverlenende organisaties, woningcorporaties, organisaties in de bouwsector, non-profit instellingen en talrijke internationale corporaties en familiebedrijven. Wij zijn de nummer één dienstverlener voor het MKB.

Onze accountants, belastingadviseurs en consultants hechten sterk aan een persoonlijke relatie. Het verhaal achter uw vraag is wat hen drijft. Wij staan u terzijde ongeacht de grootte van uw organisatie of branche – we werken efficiënt, onafhankelijk en met respect voor uw klantrelaties. Dankzij ons deskundig advies blijft u altijd in control.

Openingstijden
Openingstijden zijn op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

Flemingweg 8
2408 AV
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen