BDO Accountancy, Tax & Legal B.V.

De nummer één dienstverlener in het MKB.

Uw accountant en (belasting)adviseur in Den Haag

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

BDO biedt u: accountancy, belastingadvies, consultancy (o.a. juridische advisering, advies op het gebied van corporate finance, personeel & organisatie, automatisering, familiebedrijven).

OudeMiddenweg 3
2491 AC
Den Haag

Contactpersonen