Kriek Poedercoaten B.V.

Kriek Poedercoaten B.V. is een platte organisatie zonder managementlagen en gespecialiseerd in het verduurzamen van metalen.

In 1985 is Kriek Lakspuit- en Moffelinrichting BV opgericht en gevestigd in Alphen aan den Rijn. De onderneming heeft zich tot 1988 met stralen en industriële verfverwerking bezig gehouden. In dat jaar is het poedercoaten aan oppervlaktebehandelingen toegevoegd. In 1995 is het bedrijf volledig naar dit procedé overgeschakeld.

Kriek Poedercoaten B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van organische deklagen op materialen, kortweg poedercoaten.

We beschikken over 3 poedercoatinstallaties met elk hun eigen specifieke eigenschappen en afmetingen. De meest voorkomende materialen zijn metalen als verzinkt staal, staal, roestvaststaal en aluminium. Poedercoatings bestaan in tegenstelling tot andere verven volledig uit vast stof.

De productie-, opslag- en kantorenruimtes bestrijken een oppervlak van 6000m2.

Verder hebben wij het geluk te beschikken over >25 enthousiaste gespecialiseerde medewerk(st)ers, en hebben als doel om uw product optimaal te verfraaien of verduurzamen. Alle processen benodigd voor optimale een behandeling van (verzinkt) staal, aluminium, rvs, verzinkte band, enz zijn te vinden op Bedrijfsweg 3-11. 

Kriek heeft VMRG en Qualisteelcoat goedkeur voor behandelen tot corrosieklasse C5-H.

 

BEDRIJFSFILM voor een snelle impressie wat wij voor u kunnen betekenen.

Bedrijfsweg 11
2404 CB
ALPHEN AD RIJN

Contactpersonen